Petrol si gaze

ProducTie Si managementul rafinAriilor

Managementul facilitatilor si utilajelor

Inspectati rapid, de la distanta si monitorizati instalatiile, cum ar fi arzatoarele de gaz si turnurile de racire, de la sol, fara a opri operatiunile.

Siguranta si securitate

Realizati reguli de patrulare a instalatiilor si inspectii de rutina si de siguranta cu zboruri automate ale dronei DJI, documentand constatarile cheie si problemele critice, fara probleme.

Detectarea si repararea scurgerilor

Identificati rapid si precis scurgerile folosind dronele DJI echipate cu senzori specializati, pastrand personalul in siguranta si permitand luarea in timp util a deciziilor.

Digitalizarea informatiilor

Construiti harti 2D de inalta precizie si modele 3D pentru a facilita interpretarea informatiilor cu privire la structurile verticale folosind dronele DJI de precizie topografica, si vizualizand digital rezultatele obtinute.

Inspectia conductelor

Provocari traditionale in inspectia generala

Personalul ar putea fi expus riscurilor privind siguranta lor atunci cand inspecteaza si intretin conducte distribuite in zone indepartate, in timp ce vandalismul si monitorizarea furturilor sunt foarte dificile. Pe masura ce conducta se degradeaza, riscul de avarie si de scurgere creste, iar frecventa inspectiilor trebuie crescuta si este necesara multa forta de munca.

Ajutor din partea Dronelor DJI in inspectia generala

Implementarea in procesul inspectiei a dronelor DJI reprezinta o solutie eficienta si rapida. Acestea pot furniza imagini de ansamblu a retelei de conducte impreuna cu poze detaliate obtinute cu senzorul de Zoom. Imbunatatirea inspectiei traditionale combinata cu imagini capturate de dronele DJI mareste eficienta, protejand in acelasi timp lucratorii impotriva riscului de accidente.

Planificare Si proiectare IN construcTiA conductelor

Provocari curente in planificarea si proiectarea constructiei conductelor

Lipsa acuratetei datelor de pozitie face dificila alinierea proiectarilor BIM, a hartilor vectoriale rutiere si a imaginilor din satelit, ducand la pierderi de timp si forta de munca. Desenele 2D nu pot ilustra informatiile spatiale necesare pentru vizualizarea completa a proiectului. Modelele BIM pot fi destul de diferite de modelul realitatii, din cauza lipsei de acuratete a datelor obtinute dintr-o varietate de surse, ceea ce face dificila vizualizarea si verificarea acestora.

Cum ajuta dronele Planificarea si proiectarea constructiilor

Creati modele 3D cu date de pozitionare exacte, care pot fi usor de introdus in modelele BIM datorita extensiilor de program compatibile cu o varietate de software GIS, astfel incat sa se poata vizualiza informatia reala din proiecte, fara intepretari eronate.

Drone recomandate

Aveti intrebari?