Electricitate

Planificarea constructiei liniilor electrice

Planificarea constructiei liniei electrice

Cartati suprafetele mari pentru a obtine date cat mai detaliate si precise folosind dronele DJI. Echipele pot optimiza proiectarea liniilor electrice pe baza coordonatelor geografice precise.

Inspectia obiectivului

Specialistii se pot baza pe solutii eficiente, datorita informatiilor obtinute folosind dronele DJI. Vizualizarea realitatii prin colectarea datelor de inspectie reprezinta un mare avantaj in procesul de evaluare al amplasamentelor mari.

Managementul construcTiilor

Monitorizarea progreselor

Datele obtinute cu ajutorul dronelor DJI, impreuna cu software-ul de procesare al imaginilor si modelare 3D ajuta echipele sa ramana informate cu privire la progresul proiectului monitorizat, eficientizand astfel timpul de executie prin minimalizarea costurilor.

Intinderea liniilor electrice

Dronele DJI cu mare capacitate de ridicare pot transporta cabluri pentru a lega liniile electrice peste elemente de teren complexe, cum ar fi vai sau rauri.

Managementul rețelelor electrice

Managementul vegetatiei

Carteaza rapid coridoarele de linii electrice, creand modele precise 2D si 3D care masoara distanta dintre vegetatie si liniile electrice, contribuind la mentinerea unei distante libere de siguranta.

Inspecția defectelor

inspectati echipamentele/instalatiile din mai multe unghiuri folosind dronele DJI in descoperirea oricaror defectiuni sau defecte si reparandu-le in timp util fara a pune in pericol vieti.

Managementul generarii de energie electricA

Inspectia turbinelor eoliene

Efectuati zboruri automatizate in sus si in jurul turbinelor eoliene pentru a descoperi conditiile actuale ale acestora, dar si in a urmari defectele ce necesita reparatii in timp util.

Inspectia sistemului fotovoltaic solar

Masurati temperaturile panourilor solare in timp real folosind dronele DJI echipate cu senzori termici vizuali si radiometrici pentru a identifica imediat anomalii.

operatiuni speciale

Inlaturarea resturilor

Indepartati resturile fara a pune in pericol personalul sau a opri operatiunile.

Drone recomandate

Aveti intrebari?