DJI Zenmuse L1

Zenmuse L1 integreaza un modul Livox Lidar, un IMU de inalta precizie si o camera cu un CMOS de 1 inch pe un gimbal stabilizat pe 3 axe. Atunci cand este utilizat cu Matrice 300 RTK si DJI Terra, L1 formeaza o solutie completa care va ofera date 3D in timp real pe tot parcursul misiunii, captand in mod eficient detaliile structurilor complexe si oferind modele 3D reconstituite extrem de precis.

DJI Zenmuse P1

Zenmuse P1 integreaza un senzor full-frame cu lentile interschimbabile cu focalizare fixa ​​pe un gimbal stabilizat pe 3 axe. Conceput pentru misiuni de zbor in domeniul fotogrammetriei, acesta duce eficienta si precizia la un nivel superior.

Seria DJI Zenmuse H20

Camera DJI Zenmuse H20, fotografiaza orice, de la distanta sau apropiere, in culori sau spectrul termic. Un laser integrat (LRF) masoara distanta pana la un obiect situat la 1200 m distanta. Seria de camere de la DJI H20, pentru dronele MATRICE 300 RTK, este formata din Camera H20 dotata cu un senzor triplu compus dintr-o camera de 20MP cu zoom optic de 23x, un senzor de 12MP Wide si LRF cu o raza de 1200 m, si Camera H20T care mai contine in plus un senzor termic radiometric cu o rezultie de 640×512.

DJI Zenmuse H20N

Camera de vedere nocturna cu iluminare ultra-scazuta a modelului H20N poate surprinde scena in mod clar, chiar si in intuneric, stabilind un nou standard pentru operatiunile de cautare si salvare sau situatii de urgenta care necesita recunoastere imediata.

H20N dispune de un senzor starlight, cu iluminare scăzută până la 0,0001 Lux, un zoom optic hibrid de 20x, o cameră termica cu rezolutie de 640 x 512, un zoom optic de 2x\8x si un telemetru laser cu o raza de 1200 m.

DJI Zenmuse X5S

Echipat cu un senzor Micro 4/3 îmbunătățit, Zenmuse X5S are o gamă dinamică de 12,8 trepte, cu un raport semnal/zgomot mult îmbunătățit și sensibilitate la culoare decât X5R. Acceptă până la opt obiective standard M4/3 (inclusiv obiective zoom) cu distanțe focale cuprinse între 9 mm-45 mm (echivalent cu 18 mm-90 mm pe o cameră de 35 mm), permițând mai multă flexibilitate creativă.

DJI Zenmuse X7

Zenmuse X7 este o cameră compactă Super 35, cu un cardan integrat, creată pentru filmări de ultimă generație, care oferă uimitoare
rezoluție și calitate a imaginii. Compatibilitatea sa cu Inspire 2 oferă cel mai bun nivel al cinematografiei aeriene profesionale.
Un senzor CMOS de 24 MP evaluat la 14 trepte de interval dinamic păstrează detalii uimitoare și oferă atât 6K CinemaDNG, cât și
5.2K Apple ProRes* cu suport pentru fotografiere în rafală RAW continuă la 20 fps și fotografii de 24 MP.

DJI Zenmuse Z30

Platformele aeriene devin rapid instrumente vitale pentru domeniile industriale variate care doresc sa colecteze mai eficient informatii importante necesare operatiunilor lor. Fiind prima camera aeriana integrata cu zoom optic de pana la 30x si digital de pana la 6x, Zenmuse Z30 ofera captarea fara egal a imaginilor. Intreprinderile pot acum sa obtina informatiile de care au nevoie realizand mai rapid colectarea imaginilor si eliminand riscul de a pune in pericol atat echipajul cat si echipamentele implicate in misiune.

Wingsland Z15

Wingsland Z15 este un reflector de mare putere care poate fi montat pe M300 RTK – platforma comerciala emblematica a DJI – si DJI Matrice 200 Series V2.

          Are un gimbal cu 3 axe si poate emite lumina puternica pana la 150 m distanta de drona. Ideal pentru conditii de lumina scazuta, Z15 poate fi utilizat intr-o gama larga de aplicatii, inclusiv siguranta publica, aplicarea legii, cautare si salvare si inspectie.