Afișez toate cele 8 rezultate

Zenmuse L1

Zenmuse L1

 

Zenmuse L1 integreaza un modul Livox Lidar, un IMU de inalta precizie si o camera cu un CMOS de 1 inch pe un gimbal stabilizat pe 3 axe. Atunci cand este utilizat cu Matrice 300 RTK si DJI Terra, L1 formeaza o solutie completa care va ofera date 3D in timp real pe tot parcursul misiunii, captand in mod eficient detaliile structurilor complexe si oferind modele 3D reconstituite extrem de precis.

 

Mai multe informatii ↓ in descriere.

 

Zenmuse P1

Zenmuse P1

 

Zenmuse P1 integreaza un senzor full-frame cu lentile interschimbabile cu focalizare fixa ​​pe un gimbal stabilizat pe 3 axe. Conceput pentru misiuni de zbor in domeniul fotogrammetriei, acesta duce eficienta si precizia la un nivel superior.

 

Mai multe informatii ↓ in descriere.

 

Zenmuse Seria H20

Zenmuse H20

 

Combinatia de senzori fac din camera DJI Zenmuse H20 una dintre cele mai inteligente camere existente pe piata in momentul acesta. Cu inteligenta unica si solutia integrata pe care o ofera, aceasta camera vine in sprijinul unor aplicabilitati nemaintalnite pana acum.

Camera DJI Zenmuse H20, fotografiaza orice, de la distanta sau apropiere, in culori sau spectrul termic. Un laser integrat (LRF) masoara distanta pana la un obiect situat la 1200 m distanta. Seria de camere de la DJI H20, pentru dronele MATRICE 300 RTK, este formata din Camera H20 dotata cu un senzor triplu compus dintr-o camera de 20MP cu zoom optic de 23x, un senzor de 12MP Wide si LRF cu o raza de 1200 m, si Camera H20T care mai contine in plus un senzor termic radiometric cu o rezultie de 640×512.

Mai multe informatii ↓ in descriere.

Zenmuse X5S

Zenmuse X5S

 

Zenmuse X5S a fost proiectata pentru a tine pasul cu rigurozitatile care se impun imaginilor aeriene profesionale de inalta calitate.

Mai multe detalii ↓ in descriere.

Zenmuse X7

Zenmuse X7

 

Zenmuse X7 este o camera compacta Super 35 cu gimbal integrat, conceputa pentru realizarea filmelor de inalta calitate, cu o rezolutie uimitoare si o calitate superioara a imaginii.

Mai multe detalii ↓ in descriere.

 

Zenmuse XT

Zenmuse XT

 

Zenmuse XT reprezinta solutia rapida si fiabila pentru imagini termice aeriene, capturate cu o precizie ridicata.

Mai multe informatii ↓ in descriere.

 

Zenmuse XT2

Zenmuse XT2

Zenmuse XT2 se bazeaza pe configuratia senzorului dual al tehnologiei FLIR, combinand senzorul termic Tau 2 si camera vizuala de 12MP. In plus, Zenmuse XT2 utilizeaza senzorii Tau 2 de ultima generatie, avand capabilitati radiometrice avansate, precum stocarea datelor de temperatura in fiecare pixel si o rata de cadru termica de maxim 30 Hz.

Mai multe informatii ↓ in descriere.

Zenmuse Z30

Zenmuse Z30

 

Platformele aeriene devin rapid instrumente vitale pentru domeniile industriale variate care doresc sa colecteze mai eficient informatii importante necesare operatiunilor lor. Fiind prima camera aeriana integrata cu zoom optic de pana la 30x si digital de pana la 6x, Zenmuse Z30 ofera captarea fara egal a imaginilor. Intreprinderile pot acum sa obtina informatiile de care au nevoie realizand mai rapid colectarea imaginilor si eliminand riscul de a pune in pericol atat echipajul cat si echipamentele implicate in misiune.

 

Mai multe informatii ↓ in descriere.