Dronele DJI din categoria „Enterprise” sunt drone profesionale, dedicate utilizarii in industrii si medii diverse: ordine si siguranta publica, constructii, industrie extractiva, petrol/gaze, retele electrice, retele de telefonie, paza si protectie, logistica, etc.

Afișez toate cele 7 rezultate

DJI Inspire 2

DJI Inspire 2

DJI Inspire 2 este o drona foarte robusta si profesionala. Sistemul nou de procesare al imaginilor inregistreaza pana la 6K in CinemaDNG/RAW si 5.2k Apple ProRes atunci cand este utilizata impreuna cu camera Zenmuse X7. Cu un timp de zbor maxim de 27 de minute si o viteza maxima de 58 mph (94km/h), Inspire 2 se integreaza cu usurinta in categoria celor mai bune drone pentru filmari profesionale de inalta calitate marca Hollywood.

Mai multe informatii ↓ in descriere.

 

DJI Matrice 300 RTK

 

DJI Matrice 300 RTK

DJI Matrice 300 RTK reprezinta solutia eficienta in rezolvarea problemelor diverselor domenii speciale. Cele mai bune instrumente de evitare a obstacolelor si obtinerea unei calitati superioare a datelor culese, sunt incluse in aceasta platforma, facand-o una dintre cele mai sigure instrumente ariene. Capacitatea GPS RTK, impreuna cu tehnologia Airsense ADS-B si varietatea instrumentelor performante, asigura cea mai buna precizie a datelor obtinute in conditii de maxima siguranta, atat pentru protectia aeronavei cat si a celor implicati in misiune. De exemplu, Waypoints 2.0 poate gestiona pana la 65.535 de puncte, astfel incat sa puteti pre-programa misiuni cu o durata mai mare.

 

Mai multe informatii, ↓ in descriere.

Drona DJI Mavic 2 Enterprise

DJI Mavic 2 Enterprise

 

DJI Mavic 2 Enterprise este prima drona pliabila din gama DJI, facand-o ideala pentru captarea imaginilor din mers. Avand la baza doua modele, Mavic Dual Camera si Mavic Zoom Camera.

Mavic Dual Camera:

 •   Camera termica integrata Radiometric FLIR®
 •   Parametrii reglabili pentru emisivitate si suprafete reflectorizante;
 •   Multiple moduri de afisare:  FLIR MSX™, Infrarosu & Vizibil;

Mavic Zoom Camera:

 • Camera 12 MP 1/2.3” CMOS;
 • Zoom dinamic: 2X Optic si 3X Digital;
 • Analiza datelor cu ajutorul GPS Timestamping;

Aceste doua modele fac mai usoara intelegerea si rezolvarea diferitelor situatii. DJI Mavic 2 Enterprise este perfecta in situatiile critice precum incendii, cautare si salvare, activitati speciale ale politiei, oferind o vizualizare rapida si cu mult superioara calitativ.

 

Pentru mai multe informatii ↓ vizualizati si descrierea produsului.

Drona DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

 

Capturati detalii precise in orice misiune cu Mavic 2 Enterprise Advanced – un instrument extrem de versatil, dar compact, care ofera o multitudine de actualizari performante. Cu camere termice si vizuale de inalta rezolutie, M2EA accepta zoom digital de pana la 32 X si este capabil de o precizie de pozitionare la nivel de centimetru cu modulul RTK.

 • Camera termica de 640 × 512 pixel;
 • Camera vizuala de 48MP;
 • Zoom digital de 32 X;
 • Pozitionare la nivel de centimetru cu RTK;
 • Transmisie Full HD pe o distanta de pana la 10 km;
 • Detectarea obstacolelor omnidirectionale;

Mai multe informatii ↓ in descriere.

 

Drona DJI Phantom 4 Multispectral

DJI Phantom 4 Multispectral

 

Drona DJI Phantom 4 Multispectral este una din dronele inovatoare in domeniul agricol si nu numai, de o precizie superioara avand un sistem imagistic multispectral integrat perfect, fiind creata sa serveasca nevoilor specialistilor din agricultura si mediul inconjurator.

Pentru mai multe informatii ↓ in descriere.

Drona DJI PHANTOM 4 PRO V2.0

Drona DJI Phantom 4 Pro V2.0

Drona DJI Phantom 4 Pro V2.0 este dotata cu un senzor CMOS de 1 inch care poate filma videoclipuri 4K / 60fps si fotografii de 20MP. Drona DJI Phantom 4 Pro V2.0 le ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza lucrari dintre cele mai complexe. Sistemul de transmisie OcuSync 2.0 HD permite o conectivitate si fiabilitate cat mai stabila, cele 5 directii de detectare a obstacolelor permite o siguranta suplimentara, iar telecomanda cu ecran încorporat ofera o precizie si un control ridicat. Gama larga de functii inteligente faciliteaza zborul, astfel Phantom 4 Pro V2.0 devenind o solutie completa de imagistica aeriana, conceputa pentru specialistii din domeniu.

Mai multe informatii ↓ in descriere.

 

Drona DJI Phantom 4 RTK

DJI Phantom 4 RTK

 

DJI Phantom 4 RTK este cea mai compacta si precisa solutie pentru zboruri la joasa altitudine.

DJI si-a regandit tehnologia de drone, revolutionand sistemele vechi pentru a atinge un  nou standard de  precizie, oferind clientilor drona Phantom 4 RTK- un sistem care ofera date cu precizie centimetrica, folosind mai putine puncte de control la sol fata de solutiile anterioare.

Pentru informatii suplimentare ↓ in descriere.