Dronele DJI din categoria “Enterprise” sunt drone profesionale, dedicate utilizarii in industrii si medii diverse: ordine si siguranta publica, constructii, industrie extractiva, petrol/gaze, retele electrice, retele de telefonie, paza si protectie, logistica, etc.

Afișez toate cele 7 rezultate

Drona DJI Inspire 2

DJI Inspire 2

DJI Inspire 2 este o drona foarte robusta si profesionala. Sistemul nou de procesare al imaginilor inregistreaza pana la 6K in CinemaDNG/RAW si 5.2k Apple ProRes atunci cand este utilizata impreuna cu camera Zenmuse X7. Cu un timp de zbor maxim de 27 de minute si o viteza maxima de 58 mph (94km/h), Inspire 2 se integreaza cu usurinta in categoria celor mai bune drone pentru filmari profesionale de inalta calitate marca Hollywood.

Mai multe informatii ↓ in descriere.

 

Drona DJI Matrice 300 RTK

 

DJI Matrice RTK

Operatiunile speciale cu drone au ajuns sa devina tot mai necesare, iar Drona DJI Matrice 300 RTK reprezinta solutia eficienta in rezolvarea problemelor diverselor domenii speciale. Cele mai bune instrumente de evitare a obstacolelor si obtinerea unei calitati superioare a datelor culese, sunt incluse in aceasta platforma, facand-o una dintre cele mai sigure instrumente ariene. Capacitatea GPS RTK, impreuna cu tehnologia Airsense ADS-B si varietatea instrumentelor performante, asigura cea mai buna precizie a datelor obtinute in conditii de maxima siguranta, atat pentru protectia aeronavei cat si a celor implicati in misiune. De exemplu, Waypoints 2.0 poate gestiona pana la 65.535 de puncte, astfel incat sa puteti pre-programa misiuni cu o durata mai mare.

 

Mai multe informatii, ↓ in descriere.

Drona DJI Matrice 600 Pro

DJI Matrice 600 Pro

Drona DJI Matrice 600 Pro (M600 Pro) preia totul de la modelul M600, cu un plus la performanta zborului si o capacitate de incarcare mai buna. Bratele si antenele preinstalate reduc timpul necesar pentru configurare, iar designul modular al sistemului faciliteaza montarea unor module suplimentare. Cadrul dronei este echipat cu cele mai noi tehnologii DJI, inclusiv controlerul de zbor A3 Pro, sistemul de transmisie Lightbridge 2 HD, sistemul de baterii inteligente si sistemul de gestionare a bateriilor. Mai multe camere si gimbaluri Zenmuse sunt compatibile nativ si integrarea completa cu software-uri si hardware-uri terte fac din Matrice 600 Pro o drona ideala pentru fotografierea aeriana profesionala si pentru aplicatiile industriale.

Drona DJI Matrice 600 Pro este simpla si usor de configurat, gata sa zboare in cateva minute. Corpul dronei a fost optimizat pentru o manevrare mai usoara. Drona DJI Matrice 600 Pro are de asemenea o carcasa durabila, unica, care absoarbe socurile de la miscari incontrolabile sau caderi, oferind protectie totala atunci cand este transportat.

Mai multe informatii ↓ in descriere.

Drona DJI Mavic 2 Enterprise

DJI Mavic 2 Enterprise

 

DJI Mavic 2 Enterprise este prima drona pliabila din gama DJI, facand-o ideala pentru captarea imaginilor din mers. Avand la baza doua modele, Mavic Dual Camera si Mavic Zoom Camera.

Mavic Dual Camera:

 •   Camera termica integrata Radiometric FLIR®
 •   Parametrii reglabili pentru emisivitate si suprafete reflectorizante;
 •   Multiple moduri de afisare:  FLIR MSX™, Infrarosu & Vizibil;

Mavic Zoom Camera:

 • Camera 12 MP 1/2.3” CMOS;
 • Zoom dinamic: 2X Optic si 3X Digital;
 • Analiza datelor cu ajutorul GPS Timestamping;

Aceste doua modele fac mai usoara intelegerea si rezolvarea diferitelor situatii. DJI Mavic 2 Enterprise este perfecta in situatiile critice precum incendii, cautare si salvare, activitati speciale ale politiei, oferind o vizualizare rapida si cu mult superioara calitativ.

 

Pentru mai multe informatii ↓ vizualizati si descrierea produsului.

Drona DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

 

Capturati detalii precise in orice misiune cu Mavic 2 Enterprise Advanced – un instrument extrem de versatil, dar compact, care ofera o multitudine de actualizari performante. Cu camere termice si vizuale de inalta rezolutie, M2EA accepta zoom digital de pana la 32 X si este capabil de o precizie de pozitionare la nivel de centimetru cu modulul RTK.

 • Camera termica de 640 × 512 pixel;
 • Camera vizuala de 48MP;
 • Zoom digital de 32 X;
 • Pozitionare la nivel de centimetru cu RTK;
 • Transmisie Full HD pe o distanta de pana la 10 km;
 • Detectarea obstacolelor omnidirectionale;

Mai multe informatii ↓ in descriere.

 

Drona DJI Phantom 4 Multispectral

DJI Phantom 4 Multispectral

 

Drona DJI Phantom 4 Multispectral este una din dronele inovatoare in domeniul agricol si nu numai, de o precizie superioara avand un sistem imagistic multispectral integrat perfect, fiind creata sa serveasca nevoilor specialistilor din agricultura si mediul inconjurator.

Pentru mai multe informatii ↓ in descriere.

Drona DJI Phantom 4 RTK

DJI Phantom 4 RTK

 

Drona Phantom 4 RTK este cea mai compacta si precisa solutie pentru zboruri la joasa altitudine.

DJI si-a regandit tehnologia de drone, revolutionand sistemele vechi pentru a atinge un  nou standard de  precizie, oferind clientilor drona Phantom 4 RTK- un sistem care ofera date cu precizie centimetrica, folosind mai putine puncte de control la sol fata de solutiile anterioare.

Pentru informatii suplimentare ↓ in descriere.