Caracteristici emblematice și performanță pe o structură pliabilă care Încape într-un rucsac
Performanță emblematică a Payload-ului

   M30 este o platformă adaptabilă cu opțiuni de încărcare utilă de vârf, M30 și M30T.

   M30 standard are o sarcină utilă hibridă vizuală și cu telemetru laser, care include o cameră Zoom de 48 MP și o cameră Wide de 12 MP. Ambele camere au senzori CMOS de ½ inch și pot filma videoclipuri 4K 30FPS. Ambele modele beneficiază, de asemenea, de o cameră FPV îmbunătățită, care oferă detalii îmbunătățite în condiții de lumină scăzută, care le permite piloților să descopere orizontul în timpul zborurilor de noapte.

   Telemetrul laser aduce claritate mediilor complexe cu măsurători precise și date de locație PinPoint. Are o rază de detectare de 3-1200m și o precizie de ±0,2m+D×0,15%.

  M30T are toate cele de mai sus, plus un senzor termic care se potrivește cu capacitățile Zenmuse H20T. Oferă rezoluție de 640*512@30Hz și precizie de măsurare a temperaturii de ±2℃.

Performanță de zbor emblematică

 

   Vremea nu cedează pentru operațiunile dvs., așa că M30 nu lasă vremea. Cu un rating IP55, cea mai recentă platformă comercială de drone a noastră îndeplinește standardul de referință de vârf stabilit de M300. Este pe deplin capabil în medii dure. Aceasta înseamnă rezistență la ploi ușoare, vânturi puternice și temperaturi extreme. M30 este operațional între -20°C și 50°C. Vă puteți baza pe această mașină pentru misiuni critice care abia așteaptă cer senin sau condiții perfecte..

Platforma enterprise portabila

   Multe inspecții și operațiuni de siguranță publică impun piloților să fie rapid pe picioare și să zboare din mai multe locații în cadrul unei singure misiuni. În aceste scenarii, portabilitatea este totul.

   Cântărind doar 3,77 kg, M30 este ușor și ușor de transportat. Când este pliat, M30 este suficient de compact pentru a încăpea într-un rucsac și a fi transportat pe jos.

   Indiferent dacă vă aflați în prima linie a unei urgențe în curs de dezvoltare sau efectuați o inspecție a infrastructurii într-o locație îndepărtată, M30 oferă portabilitatea de care aveți nevoie pentru a duce treaba la bun sfârșit.

Pregatire rapida de zbor

   Când fiecare moment contează, nu doriți să pierdeți minute prețioase calibând sarcini utile sau înșurubați un tren de aterizare. Fie că decolați într-o misiune de căutare și salvare sau că veți privi un bun instabil, M30 a fost dezvoltat având în vedere viteza de implementare.

   Sarcina utilă a lui M30 nu necesită calibrare înainte de decolare, iar brațele sale pliabile au un mecanism de blocare rapidă pentru a minimiza timpul de configurare. Și, spre deosebire de M300, nu există tren de aterizare. Fiecare element este adaptat pentru a vă pregăti pentru zbor în câteva secunde.

Robustă, durabilă și de încredere

   Vremea nu cedează pentru operațiunile dvs., așa că M30 nu lasă vremea. Cu un rating IP55, cea mai recentă platformă comercială de drone a noastră îndeplinește standardul de referință de vârf stabilit de M300. Este pe deplin capabil în medii dure. Aceasta înseamnă rezistență la ploi ușoare, vânturi puternice și temperaturi extreme. M30 este operațional între -20°C și 50°C.       Vă puteți baza pe această mașină pentru misiuni critice care abia așteaptă cer senin sau condiții perfecte.

Un controler puternic cu o funcționalitate de neegalat

Performanța și portabilitatea dronei M30 sunt sporite de adăugarea unei noi telecomenzi Enterprise: DJI RC Plus.

Un ecran mai mare de 7 inchi oferă mai multă flexibilitate în timpul misiunilor și un flux de înaltă definiție fără a fi nevoie de un monitor extern. Izolarea la intemperii IP54 înseamnă că noul controler este rezistent și durabil. Chiar dacă plouă, telecomanda poate rezista la elemente, la fel ca drona pe care o controlează.

De asemenea, am muncit din greu pentru a face pilotarea mai intuitivă. Telecomanda M30 are butoane fizice suplimentare care oferă acces ușor la funcționalitatea cheie – fără a fi nevoie să atingeți un ecran sau să dați drumul stick-urilor.

Încărcare mai inteligentă a bateriei

Încărcare mai inteligentă a bateriei
Lansăm M30 alături de stația sa de încărcare inteligentă BS30 de dimensiunea unei serviete. Acest accesoriu, care are o capacitate pentru opt baterii M30 TB30 și două baterii pentru telecomandă WB37, a fost conceput pentru a face gestionarea bateriilor dronei dvs. M30 cât mai simplă posibil. Face acest lucru oferind trei moduri de încărcare, dintre care puteți alege în funcție de nevoile dvs.

Primul, Modul Standard, încarcă fiecare pereche de baterii la 100%, câte o pereche.

Dar păstrarea bateriilor complet încărcate pentru perioade prelungite le poate dăuna. În plus, bateriile se încarcă cu randamente descrescătoare, iar ultimele 10% pentru a trece de la 90 la 100% durează mult. Așadar, stația de încărcare inteligentă BS30 oferă două opțiuni suplimentare de încărcare: Modul Ready-to-Fly și Modul Stocare.

Modul Ready-to-Fly încarcă rapid fiecare pereche la 90%, fiecare pereche durează mai puțin de 30 de minute, apoi o menține la 90% în standby. Acest lucru este ideal pentru prima intervenție și echipele de urgență care au nevoie de dronele și bateriile lor gata de funcționare, la un moment dat.

Modul de stocare încarcă fiecare pereche la 50%. Acest lucru este ideal pentru sănătatea bateriei dacă nu aveți niciun lucru programat cu M30 în viitorul apropiat.

Caracteristici de siguranță de care poți conta

M30 vine cu o serie de caracteristici hardware și software pentru a vă asigura că echipamentul, încărcăturile utile și oamenii de la sol sunt protejați în timpul misiunilor. Acesta include același sistem omnidirecțional de evitare a coliziunilor încorporat în M300, un sistem de redundanță cuprinzător și un computer de bord care permite decolarea numai atunci când brațele pliabile și sarcinile utile sunt blocate pe loc.

M30 a fost proiectat pentru orice eventualitate posibilă. Un sistem de management al sănătății urmărește în mod continuu starea componentelor critice și, în cazul în care un motor sau un elice se defectează, veți putea efectua o aterizare de urgență cu trei elice.

Compatibilitate cu cele mai recente inovații ale DJI

M30 se lansează alături de două completări majore la ecosistemul DJI Enterprise. Primul este DJI Dock, un sistem de andocare automat care găzduiește și reîncarcă M30 pentru a permite inspecțiile de la distanță a activelor non-stop. Versiunea M30 Dock are toate aceleași specificații de performanță și siguranță ca modelul standard.

A doua compatibilitate este FlightHub 2, soluția profesională de management al flotei DJI. Ne așteptăm ca M30 să devină un instrument valoros pentru operațiunile de siguranță publică și echipajele de inspecție. O parte importantă este integrarea ușoară cu capacitățile de coordonare și sincronizare ale FlightHub 2, care vă permit să gestionați echipe la sol, drone, încărcături utile, piloți și toate datele valoroase pe care le captează.

DJI Dock

 

Primii care răspund, echipele de siguranță publică și echipele de inspecție a activelor din întreaga lume au nevoie de instrumente care să poată furniza date de înaltă fidelitate și să se potrivească perfect în fluxurile de lucru existente. Capacitatea și portabilitatea noului M30 îl fac perfect pentru scenarii dinamice care necesită date rapide și aprofundate de sus.

Aceste nouă caracteristici doar zgârie suprafața a ceea ce poate face M30. Dacă doriți să solicitați o ofertă, completați formularul de mai jos și rețeaua noastră de vânzări vă va contacta.