M300 v3 update este disponibil

Pentru a ne asigura ca utilizatorii nostri nu pierd nici un detaliu esential, am evidentiat cateva informatii cheie legate de noile update-uri disponibile. (care, ca intotdeauna, pot fi gasite in sectiunea de descarcari din fiecare pagina a produsului).

Actualizari offline

Dupa actualizarea la V3, viitoarele actualizari de firmware pot fi finalizate complet offline. Pachetele de firmware offline pot fi descarcate de pe site-ul oficial DJI și salvate pe un dispozitiv de stocare extern, cum ar fi un card SD. De acolo, introduceti-l in telecomanda si conectati aeronava, statia de incarcare, payload sau D-RTK2 si utilizati DJI Pilot pentru a actualiza firmware-ul.

 In primul rand, de la DJI Pilot apasati pe „HMS” in dreapta, apoi „Firmware” in stanga. Apasati pe „Offline Update” în coltul din dreapta sus si selectati versiunea de firmware corespunzatoare pentru drona, controler si / sau payload, apoi Update All.

Pentru utilizatorii cu nevoi speciale de securitate, acest lucru va permite sa revizuiti si sa instalati actualizari fara a va conecta la internet.

Setari noi de date si confidentialitate

 

Actualizarea firmware-ului V3 adauga o serie de setari imbunatatite de date si confidentialitate, inclusiv modul de retea restricționat, criptarea cardului SD, posibilitatea de a sterge datele dispozitivului si multe altele.

Mod securitate retea

În prezent, sunt acceptate trei moduri de securitate a rețelei:

  1. Standard Mode: Nu exista restrictii la conectarea la rețea
  2. Restricted Network Mode: in afara de harți, RTK, transmisie live si alte aplicatii care necesita o conexiune la internet, nu sunt conectate alte servicii de rețea.
  3. Local Data Mode: acesta este ca „modul avion” care se aplica numai software-ului dronei. Recent, FTI Consulting a validat ca „atunci cand modul de date locale al DJI este activat, nicio informație generata de aplicatie nu a fost trimisa extern catre infrastructura administrata de o terta parte, inclusiv DJI”. Pentru a afla mai multe despre modul de date locale, faceți clic aici.
Utilizatorii pot alege modul de securitate a retelei care se potriveste cel mai bine propriilor cerinte de securitate.

Criptare card SD

Utilizatorii au opțiunea de a proteja fiecare card microSD cu un cod de securitate, precum si criptare AES. Dupa configurarea codului de securitate, va trebui sa il reintroduceți de fiecare data cand porniți M300.

Daca utilizati un cod de securitate, va trebui sa descarcati DJI Decrypt Tool pentru a vizualiza fisierele dvs. criptate pe un computer Windows.

Utilizarea instrumentului DJI Decrypt

Cand introduceti un card SD criptat in computerul dvs. Windows, nu veti putea accesa fisierele fara instrumentul de decriptare DJI. Deschideți instrumentul, selectati cardul pe care doriti sa il accesati si introduceti parola pentru a vizualiza fișierele.

Computerul nu trebuie sa fie conectat la internet in timpul acestui proces, oferind o asigurare suplimentara utilizatorilor de inalta securitate ca datele lor sunt protejate in orice moment.

 

Stergeti toate datele dispozitivului

Dupa actualizarea la versiunea de firmware V3, puteti sterge jurnalele interne ale activitatii dvs. de la drona, telecomanda si payload din seria H20. Daca ati gazduit jurnalele de zbor pe serverele DJI, le vom sterge la cerere in orice moment.

Pentru a afla mai multe despre caracteristicile de securitate a datelor din aceasta actualizare de firmware, faceti clic pe imaginea de mai jos.

Mod Panorama cu o singura atingere cu seria Zenmuse H20

Acum, cand zburati cu un H20 sau H20T, puteti captura o panorama cu scena completa printr-o singura apasare. Este nevoie de aproximativ un minut pentru a produce o panorama, oferindu-va o prezentare rapida a scenei. Aceasta caracteristica este utila in special pentru persoanele care raspund la situatii de urgenta care au nevoie de o constientizare rapida a situatiei asupra mediului lor.

Capturati rapid o panorama completa a scenei, in mai putin de un minut

Coordinated Turn

Aceasta este o caracteristica noua care, atunci cand este activata, ajuta pilotul sa facă o miscare lina in timpul zborului. Fara viraj coordonat, un pilot calificat trebuie sa coordoneze ambele butoane de control pentru a se asigura ca directia dronei este aliniata cu partea din fata a dronei, ceea ce poate fi solicitant pentru pilotii mai noi sau in situatii dificile.

 

Limite crescute de inaltime

Limita maxima de inaltime pentru M300 a fost marita de la 500 m la 1500 m, cu exceptia cazului in care se afla la 50 km de aeroport. Daca trebuie sa solicitati permisiunea de a zbura in apropierea unui aeroport, consultati instructiunile noastre detaliate despre cum sa solicitati un certificat de deblocare.

Health Management System (HMS)

O caracteristica subevaluata, dar incredibil de utila a M300 este sistemul sau de management al „sanatatii” (HMS).

Din aplicația DJI Pilot, puteti accesa inregistrarile de erori, gestiona jurnalele de zbor si puteti vedea starea generala a M300. In aceasta actualizare, am adaugat acces rapid la DJI Maintenance Program și DJI Care Enterprise, ofertele noastre post-vanzare oficiale.

DJI Care Maintenance in UAV Health Management
DJI Care Maintenance in UAV Health Management

In plus, sunt disponibile inregistrari de erori si gestionarea jurnalelor pentru baterii si statia de baterii, dupa ce conectati statia de baterii la telecomanda dvs. prin USB-C.

Gestionati jurnalele in UAV Health Management
Vizualizate mesajele de eraore in UAV Health Management

 

Optimizari de Return to Home (RTH)

Cand intampinati obstacole in timpul RTH, un mesaj pop-up in DJI Pilot le va reaminti utilizatorilor sa paraseasca Auto-RTH si sa controleze manual aeronava pentru a o ateriza.

Am adăugat, de asemenea, posibilitatea de a iesi de la Auto-RTH prin deplasarea butoanelor de controliîn directii opuse in timpul zborului.

 

 

Optimizari PinPoint

PinPoint este probabil cea mai puternica caracteristica a M300. Datorita telemetrului laser incorporat payload-urile din seria H20, operatorii pot atinge un obiect sau o caracteristica de pe ecranul telecomenzii pentru a determina distanta fata de drona si coordonatele sale XYZ.

Acum, cu actualizarea firmware-ului V3, utilizatorii pot edita si gestiona mai multe puncte Pin si pot seta un PinPoint ca punct de pornire. Acum punctele de start pot fi locatia de decolare a aeronavei, locatia in timp real a aeronavei, poziția pilotului + pozitia telecomenzii si acum o locatie personalizata PinPoint.

 

Cum sa actualizati M300 RTK la cea mai recenta versiune de firmware

Ramaneti la curent pentru mai multe stiri comerciale despre drone.
Pentru cea mai sigura experienta comerciala a dronelor, va recomandam sa va actualizati M300 la cea mai recenta versiune de firmware. Apasati aici pentru a vizualiza cele mai recente imbunatatiri a firmware-ului V3.